Over ons

‘Over ons’ schrijven was makkelijker dan ik dacht. Huphup het vloeide er zomaar uit. En heerlijk is het om er dan foto’s bij te zoeken en de herinneringen dei daar dan bij horen weer te voelen. Vandaag was een repeteerdag voor één van mijn muzikale actjes en ook gelijk een binnenblijfdag omdat het buiten één dikke ijslaag is en zowel ik als mijn hondjes er geen zin in hadden. Echt als ik de deur open deed wisten HKH Freyja II vooral en ook Miss Bera niet hoe snel ze zich weer om moesten draaien richting binnen.
Vind ik een prachtige foto van onze Oostenrijkse oppas die ik via pawshake vond.
Wat hadden de honden het goed bij Ella en haar familie! Netjes werden de dames opgehaald met de auto en de volgende middag brachten wij een bezoekje aan Seekirchen, een mooi plekje vlakbij Salzburg. Van alles werd er vrolijk uitbundig verteld. Wat een leuke honden! Bera had ook iets stouts gedaan en heel stiekum ook.. Ze had ’s middags ergens buiten een kippeneitje gevonden en voorzichtig mee naar binnen genomen om vervolgens ’s avonds het achter de bank op te gaan eten… Krakkraakkrak… heel stout en echt Bera!
Tot de volgende blog!

ella-breitfuss
Logeren in Seekirchen bij Ella Breitfuß.

 

1 comment

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s