Mijn Vriend

Morgen komt mijn vriend logeren!
Nou heb ik wel meer vrienden, maar deze vriend is heel speciaal voor mij. Deze is zo knap. Hij is ook heel lief, soms mij wel wat TE rustig, maar zoals ze dat bij mensen ook zeggen ‘wij vullen elkaar wel aan’. Hij heeft helemaal zwart haar en een witte bef in de vorm van een hartje en hele donkerbruine ogen. Nu weten jullie zeker wel over wie ik het heb! Nee ik ben nog niet zover voor de dekkiedekkie hoor, alhoewel mijn vrouwtje wel vindt dat ik al raar doe. Ik wacht nog even tot december denk ik.
Mijn vriendinnetje HKH Freyja II was erg ziek de laatste tijd maar is gelukkig weer helemaal beter en loopt ook weer hele einden  mee naar de zee.

Miss Bera frá Fridarstödum  &  HKH Freyja II frá Fridarstödum

Rùnar
Myrkur frá Isafold (Runar)
6 Myrkur frá Isafold 2
Myrkur frá Isafold (Runar)
6 Myrkur frá Isafold 3
Myrkur frá Isafold (Runar)

 

IJslandse honden.jpg
Wij wachten op je! PAWS FROM US!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s