Moeraswandeling

Vandaag gingen we wandelen langs het moeras in Appelbergen. Vrouwtje had hele hoge laarzen aan, maar wij moesten tot onze buikjes door het water en door de moerasblubber, omdat vrouwtje dan daar weer een mooi mosje zag voor op de foto, want ja Finkie en Piet waren ook mee en dan weten we het wel, dan moeten wij onszelf vermaken. Ik heb maar wat op HKH Freyjtje gelet, want ik zag wel dat ze helemaal in haar eigen wereldje was en soms richting het hele diepe liep en dan haalde ik haar even blaffend weer terug. Opeens krijste vrouwtje het uit en werd ze spierwit!
“EEN WOLF!” schreeuwde ze en klik , HUP, ook op de foto…
wolfjeBera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s