Afrikaantjes

 

Op weg naar Drenthe, om de hondjes,  Esky en Idunn op te halen (de IJslandse hondjes van mijn vriendin, ze komen ruim een week bij ons logeren), zien we helemaal oranje weilanden in de verte en besluiten na afloop erheen te rijden om te kijken wat het is. Nou wat denk je!? Weilanden vol met afrikaantjes!
Geweldig, wat een belevenis. Ik neem Beertje mee, die wat qualitytime als model altijd geweldig vindt en al gauw laat ze zich neerzetten in de bloemetjes en geniet met de oogjes dicht. Zo’n stinkend bloemetje in je bekkie, nou nee dat gaat dan wat te ver, maar een zelf gemaakt bloemenkransje van je vrouwtje op je hoofd, ach… dat kan dan weer wel. Welterusten allemaal!
Miss Bera in de afrikaantjes.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s