Bjarki frá Yggdrasil

Lieve knappe Bjarki frá Yggdrasil, vader, grootvader en overgrootvader van al onze mooie knappe dames en ook heertjes, zoals Miss Bera, Esky, Elja, Tojaz, Raico, Fram, Bjarki, Flugar, Foss, Fjör, Mette, King, Duke, Khaleesi, Gleesi, Gölin en nog heel veel meer nakomelingen is gisteren rustig ingeslapen in Eelde. 17 jaar is hij geworden en stoer tot het einde. Bjarki was echt een kalme rustige hond, zacht van karakter en ook heel gek op de vrouwtjes, niet alleen IJslanders maar ook in de buurt was hij graag even op stap als er een knap teefje hem riep vanuit de verte. Had net als onze Miss Bera een sterke eigen wil en was nergens bang voor en ging zo z’n eigen gangetje. Rust zacht lieve Bjarki.

Bjarki, mooie papa van onze Miss Bera
Bjarki frá Yggdrasil, 17 jaar gewprden.
Urdur frá Fridarstödum en Bjarki frá Yggdrasil
Mooie vader en moeder van onze knappe Miss Bera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s