Magni

Mama Bera & little Magni

07-05-2019
We zijn ontroostbaar. Ons lieve pupje Magni is vannacht overleden. Vreselijk, niet te bevatten. Vier dagen is hij ziek geweest en alle hulp heeft niet mogen baten, vannacht om kwart voor drie begaf zijn hartje het. Hij was zo’n mooi prachtig diertje, hij kreeg al kleine tandjes, kroop al wat rond en blafte zelfs al zachtjes… En Bera en Magni waren zo wijs met elkaar. 19 dagen oud…We zullen kleine Magni nooit vergeten.

We are very very sad and shocked, because our little Magni died last night at 2:45 pm. The vet presumed he has a big tumor on his liver. It is send for autopsy. After a week we’ll know the results. He was three days ill, unfortunately we couldn’t save him.
Pretty Magni, for ever in our thoughts.

Magni Saeli frá Hálendi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s