Onze Skaga 1 jaar!

Jarig Jetje!

Wat gaat de tijd snel, ons knappertje al weer 1 jaar. En zooooo ondeugend en ook zooooo ontzettend lief. Wat gaan we aanstaand jaar allemaal doen? We gaan opnieuw naar de trainingen van de Hondenschool Ronald van Kampen in Warffum, gevordenden 2 en de ringtraining. We gaan door met de Doggydance. Schapendrijven gaan we ook proberen, of in Twente of ergens in Drenthe. Tentoonstellingen? Ik denk het wel, zolang Skaga en wijzelf het leuk blijven vinden zullen we ook heengaan. Ook zullen we Skaga gaan laten testen binnenkort op HD en Patella luxatie.
Wordt vervolgd.
Nu nog wat leuke foto’s!

Van baby tot puberhondje! OrleandISD Skaga Leista

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s