Echt wel atletisch

Ik ben echt niet stout hoor. Ik heb vandaag echt niet bijna een eend te pakken gehad, een hele dikke. Ik ben niet over de sloten heen gesprongen. Ik ben echt niet in de drepstinksloot gegaan. Ik ben niet stiekum uit m’n halsbandje gevlogen hoor, ik niet.
Ik heb ook niet opeens tegen vogels geblaft.
En ik ben ook niet het weiland in gerend, ik echt niet, ik doe zoiets niet.
Was getekend Miss Bera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s