Twittertje

“Buurvrouw, ben je een pupje kwijt?” Finkie en ik snel tellen, 1,2,3,4…Kan toch niet, nou kan toch wel, want er zijn echt geen andere pupjes voor zover ik weet in Pieterburen… Zit er een kleine rakker gezellig in de tuin bij de buurvrouw, gewoon bij de katten op visite! Onder de kokosafrastering gekropen, gaatje gevonden en hup, beetje verder de wereld in! En wat dacht je wie het was! Ja hoor, onze eigen Twirre, de blijver. Nou je snapt zeker wel dat ze dat verspeeld heeft, dus ze is nu in de aanbieding. Uren zijn Finkie en ik bezig geweest om een soort noodhek te plaatsen van hondenren paneeltjes. Bij het loslaten van de jungleclub, ja hoor gelijk weer op het plekje afrennen en het dan raar vinden dat er nu een hekje staat. Helemaal beduusd was ze ervan en soort van boos😂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s