My brothers!


Vandaag was ik bij mijn broertje Melle-Magni. We gingen wandelen in het ‘Loverbosje’. Tjonge en we mochten de hele weg los! Halverwege gingen ook even allebei in onze taxitassen. En mijn broertje ging ook zitten op z’n kontje toen we moesten oversteken. Nou ik niet hoor, ben toch niet van de gekkie! Ook voor een snoepje moest ik gaan zitten, nou dat doe ik alleen voor mijn eigen Finkie als ie het lief vraagt! Wij kwamen ook nog andere hondjes tegen maar de hielden niet van puppies, terwijl wij zo lief zijn. Dus moesten we vanaf toen in de taxitas, ach en dat was ook wel even lekker hoor, want ik kon mijn broer toch al niet meer bijhouden. Ik lig nu ook al gewoon languit in m’n eentje op het grote bed! Lekker slapie doen… #puppyspam

En dan de Amerikaantjes! Die beleven toch een gave avonturen!

Siggi frá Hálendi | Just sitting for next TOP MODEL.

Torfi enjoying the beach!

Melle-Magni uit Bedum
En na die tijd lekker tegen het kontje aankruipen van HKH Freyja II.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s