Portretjes

Ja, je denkt toch niet dat ik nu nog voor jou mijn oogjes open doe! Welterusten hoor.

De meisjes hebben hier nog steeds hun nicknames… maar binnenkort onthullen we de echte namen welke bij wie gaat horen. Eerst lekker spelen voor het eerst op het grote Prins Hendrikplein. Toen voor de eerste keer pap eten. Nou dat ging er goed in, gelijk vanaf moment één AANVALLEN! Tot slot de fotoshoot en kijk nou toch eens wat een plaatjes, allemaal stuk voor stuk beauties.

The girls still have their nicknames, but not for long, soon we will reveal the real names! It was an exiting afternoon, first playing for the firsttime in the royall big room, after that start eating for the first time porrigde and last but not least the photoshoot. Enjoy all our photo’s! #puppyspam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s