Miss Bera 10 jaar!

Miss Bera frá Fridarstödum – IJslandse Hond

Mijn allerallerliefste Miss Bera is vandaag jarig. 10 jaar ben je nu en wat hebben wij een top hond aan je. Ik kan alleen al wel over jou een boek schrijven. Zo gaf jij ons vorig jaar nog het allermooiste cadeau wat we ons konden bedenken, jouw dochter Twirre Frida en wat hebben we samen met z’n allen een plezier daarvan. Acht maanden oud is ze nu en ze treedt echt helemaal in jouw voetsporen. Bera, ons super stoere, nog steeds gezonde atletische hond, geen sloot is jou te breed, je jumpt overal in en overheen, rent als de snelste, ok Twirre wint van iedereen, zelfs van Skaga, maar jij bent ook de sterkste en de liefste. Ook ben je mijn rechterhand zeg ik wel es, ik kan jou kopje lezen en jij de mijne. Lieve lieve Bera, wat hou ik veel van je ❤ we maken er een gezellige snoep en kusjesdag van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s