HKH Freyja II

tante%20freyja

HKH Freyja II 
Mijn allerliefste schattehondekindje Freyja.
Ik ontmoette haar en was op slag verliefd, nee, smoor verliefd!
Dhr Finkers probeerde mij nog over te halen het niet te doen en het gewoon te houden bij onze Mastiff Arend-Fokko-Jan van de Dobbe Gelle. Ik dreigde desnoods uit elkaar te gaan als het niet mocht, want ik zou en moest haar hebben, dat lieve kleine bijna pikzwarte klein pupje… En wat dacht je wat, ik heb op de eerste ontmoeting gefilmd dat Wim Finkers haar kusjes geeft, dus ook dat kon niet meer stuk. We hebben wel een week of drie gedubd over welke naam we haar zouden geven. De ene week was het ‘Roppie’, omdat ze mijn nieuwste laarsjes had vervreten. Omdat ze ook altijd meeging naar mijn optredens(in verschillende hoedanigheden, van Heidedoosje tot Dom & Blond of als Gre Parelmoer) noemde we haar ook wel ‘Rockie’.
Uiteindelijk omdat ze nog liever, zoeter, schattiger en net zo Koninklijk was dan onze vorige Freyja, werd het uiteindelijk HKH Freyja II.
Ze is geboren op 31 maart 2006 en terwijl ik dit zo opschrijf is deze hoogblonde serieuze hardwerkende knappe dame dus 11 jaar.
De vrolijke, vaak grappige avonturen van haar en haar ietwat stoute brutale slootjespringerige vriendin Miss Bera zijn ook te volgen op Facebook en maandelijks in mijn column in het landelijke glossy tijdschrift de Onze Hond.

hkh-freyja-ii-ijslandse-hond
Jonge HKH Freyja II voor het eerst op het strand, in Bloemendaal.
freya
Smoorverliefd!
ijslan2
Mijn eerste nachtje naast mijn grote broer.
ijslan3
Ik kijk heel ondeugend!
hkh-freyja-ii-en-fokko
Arend-Fokko-Jan van de Dobbe Gelle en HKH Freyja II
ijslan4
Ik werk druk mee in de grote tuin.
ijslan7
Even uitrusten met mijn vrienden, broer Fokko en Prins Piebe.
ijslan9
Hier heet ik Rockie. Ik lig alvast tussen alle attributen die meegaan met mijn vrouwtje, zodat ze me straks niet vergeet mee te nemen, als ze gaat optreden.
ijslandse-hond-schattehondekind
Liefde, eindeloze liefde…
hkh-freyjaii-kampioen
Hier was ik kampioen geworden en haalde ik mijn eerste uutje.
hkh-freyja-ii-2007
Op de foto gezet door een ROCK-fotograaf.
24%20mei%20fokko%20en%20freyja%20op%20hte%20nw%20bed
Verstopt achter mijn grote broer.
astrid_en_freyja
Wij lagen zomaar even op de weg in het zonnetje…
imca_freyja_astrid
Met Imca Marina
denniechristiaan
Met Dennie Christiaan
christinevanderhorst
Met Christine van der Horst